Денешна понуда

FREE SINGLE НА ДЕНОT

Esbjerg – Silkeborg: Tim12+

FREE TRIPLE НА ДЕНОТ  

D. Zagreb – Krasnodar: 1+pp
Leicester – Slavia Prag: 1+pp
Milan – C. Zvezda: 1+pp
 

FREE DOUBLE НА ДЕНОТ

Pyramids – El Gounah: X2
P.S.V – Olympiakos: 1+pp

 

Испратете СМС со текст: tap ppd на бројот 145-454 од двата оператори и добијте ја дневната понуда.