Одговорно обложување

ОДГОВОРНО ОБЛОЖУВАЊЕ

ПОЛН ПОГОДОК не се одговорни за било каква загуба, се препорачува овој сервис да се користи како советодавен сајт, или средство за правилен избор за обложување.

Што значи одговорно обложување?
Игрите на среќа се многу забавни. Забавни се се додека се почитувате себе си во рамките на своите можности.
Затоа секогаш водете сметка за вашите парични можности и преземете одговорност за вашето играње и за вашата забава.

Неколку корисни совети за одговорно обложување:

– Секогаш одредете сума за забава која сте спремни да се обложувате.

– Никогаш не ја преминувајте дадената граница која си ја имате поставено.

– Ако гледате дека имате проблем со играта, секогаш најдобро решение е да побарате ПОМОШ, кога ќе почуствувате дека е крајно време да побарате ПОМОШ.

ЗОШТО МНОГУ ЛУЃЕ СЕ ОБЛОЖУВААТ?
– Играте за да се отргнете од секојдневни грижи и одговорности
– Играте игри на среќа за да ги решите вашите финансиски проблеми
– Чуствувате дека не можете да престанете со игри на среќа, без оглед дали сте во добивка или загуба.

Ако своите дела ги препознавате во точките кои ги наведовме, ве советуваме да побарате стручна помош во некои од сертификуваните установи за борба против игри на среќа и зависности од истите.

НАПОМЕНА:
Ова се само предлози кои не се сигурни, од секој промашен пар однапред се оградуваме. Предлозите се засноваат на лично мислење на уредникот и ве повикуваме да испратите некој од понудените парови ако се одлучите. На нашиот сајт можете да најдете обработени анализи кои би ви помогнале да стигнете до вашата добитна комбинација. Паровите не се 100 отсто сигурни и ги играте на сопствена одговорност. На сајтот polnpogodok.com нема “НЕМА ДОЈАВИ ИЛИ СИГУРНИ ПРЕСВРТИ, туку предлози засновани на статистика врз база на претходно одиграни натпревари и меѓусебни дуели.
Ви посакуваме многу среќа доколку ги испратите.