СМС сервиси

ИМЕ НА ПРЕТПЛАТАТА ВИП КОРИСНИК НА 10 ДЕНА

 

СМС ЗА ДА ПРАТАТ И ДА ДОБИЈАТ ПОВРАТНО ДЕКА СЕ НА 10 ДЕНА ВИП КОРИСНИЦИ НА СМС СЕРВИСОТ

 

tap vamosvip или кратенка tvdvip10 што би значела тап вамос додека бројката 10 е како показател дека се ВИП КОРИСНИК НА 10 ДЕНА, ppdvip мислам дека е исто одлична и не е сложена.

 

ОПЦИИ ЗА СМС НА ВИП КОРИСНИК НА 10 ДЕНА :

(кратенка – објаснување)

 

ИМЕ НА СМС :

tap ppd – опција за повеќе букви

ТЕКСТ ЗА СМС БРОЈ – ОБЈАСНУВАЊЕ ЗА ВИП КОРИСНИК

 

Со праќање на СМС порака на бројот 145 – 454 пример ppdvip добивате 10 дневно инфо од дневната понуда на натпревари. Предлог или предлози што ние ќе ги одиграме и сметаме дека треба да ги споделиме со вас како инфо кои сте љубители на спортското и одговорно обложување. Со праќање на СМС порака, и називот ppdvip се зависи од дневното ниво на понуда на натпревари добивате 10 дена бесплатно СМС пораки од дневната понуда од 2 до 4 пара кои тимот на polnpogodok.com по пат на анализи и H2H дуели во минатото ги имаат одиграно. Во ВИП пакетот од 10 дена Добивате од 5 до 10 коефициент односно предлог ВИП ТИКЕТ. Ви посакуваме многу среќа доколку сте ВИП КОРИСНИК.

 

 

 

 

За да добиете станете ВИП КОРИСНИК на 10 дена и добивате инфо од нашиот тим се што треба е да пратите СМС порака на бројот 145 – 454 со назнака ppdvip и после неколку секунди добивате повратен СМС од кој ден до кој ден сте ВИП КОРИСНИК како и од моментот на испраќање на СМС пораката со назнака ppdvip добивате инфо дека од следниот ден треба да очекувате за она што го вие сте испратиле СМС а ние да ви испорачаме повратен СМС за она што го имаме спремено за вас.

 

НАПОМЕНА:

за да станете вип корисник на 10 дена се зависност од времето на испраќањето на СМС пораката веќе следниот ден очекувајте ги вашите предлози обработени, анализирани од нашиот тим.

 Веб сајтот polnpogodok.com има корисни информации од нашите анализи и работа во однос на предлог и предлози за спортското обложување се со цел вам да ви ја олесниме работата во поглед на анализи, меѓусебни дуели, традиција, дерби дуели итн. Дел од информациите кои ги нудиме можете да ги следите на спортската фан страна Полн Погодок каде ќе има известување за сите наши продукти во иднина и новитети кои ќе ги имаме.

 

ЦЕНА НА СМС ПОРАКАТА ЗА ДНЕВНО ИНФО Е 600 ДЕНАРИ СО ВКЛУЧЕН ДДВ.